Mandje stokbrood met diverse smeersels 6,50
Salade met warme geitenkaas, walnoten en een honingdressing (vegetarisch) 12,00
Ciabatta met rundercarpaccio met spekjes, kappertjes en Parmezaanse kaas ( met truffelmayo + 0,50 ) 13,00
Vleesplankje met Spianata Romana, Serranoham, Coppa di Parma en een tomatenbroodje 12,50
Garnalen op Spaanse wijze, in knoflookolie gebakken 12,75
Ciabatta met gerookte zalm en mosterd dillesaus 13,00
Proeverij van diverse voorgerechten 13,00
Soepen
Soep van het moment: wekelijks wisselende soep van het seizoen 7,50
Irish Coffee van kreeftensoep met scampi’s en room 8,00
Warme gerechten
Huisgemarineerde kipsaté met frites of stokbrood 18,00
Klassieke biefstuk met spek, ui, champignons en frites 25,00
In roomboter gebakken sliptongen met remouladesaus en frites 26,75
Portie Kwekkeboom bitterballen ( 6 stuks ) 7,50
Bittergarnituur gevarieerd p.p. ( 8 stuks ) 10,00
Borrelplank met diverse kaas, Spaanse ham, olijven, kipkroketje en noten ( min. 2 personen) 12,50 pp
Koffie of thee à la de Nar, met amandelkrullen, bonbons, slagroom en kletskoppen 6,50
Dame Blanche met warme chocoladesaus van Luux 8,75